Serveis Jaquememory

JAQUEMEMORY us ofereix tots els serveis relacionats amb els escacs, com són: classes a escoles i instituts, partides simultànies d’escacs a càrrec de jugadors d’elit, ponències sobre els escacs, organització de lligues d’escacs a escoles i municipis, organització d’opens oficials, entrenadors personals, i campus d’escacs.

Classes d’escacs en escoles i instituts

El projecte JAQUEMEMORY té com a principal objectiu utilitzar els escacs com a eina per a l’educació i el desenvolupament intelectual de nens i joves. Per això compta amb un equip humà amb una gran experiència, que ha educat i ajudat a desenvolupar la seva capacitat intel·lectual a milers de nens i joves durant els últims 25 anys.

Si la vostra escola o institut està interessada en educar mitjançant l’aprenentatge dels escacs, o bé voleu que el vostre fill rebi classes d’escacs a mans de professionals, JAQUEMEMORY està a disposició d’adaptar-se a les vostres necessitats.

Oferim la possibilitat d’impartir les classes d’escacs a tots els nivells i en qualsevol horari: menjador, pati, lectiu o extraescolar.

Simultànies de promoció

Després de més de 25 anys promocionant els escacs a les escoles i instituts, ha quedat demostrat que la millor forma d’engrescar als alumnes a que practiquin els escacs és mitjançant la realització de partides simultànies. Aquestes partides poden realitzar-se en horari lectiu a l’interior dels propis centres educatius, o encara millor a l’hora del pati o a l’hora de sortida de classes…

No hi ha millor mostra per a un director d’escola o institut que veure com una simultània realitzada en horari de pati absorbeix l’atenció de la majoria d’alumnes, arribant-se a l’extrem de no sentir-se cap pilota.

Les partides simultànies, realitzades per professionals dels escacs, aconsegueixen captar l’atenció de gran quantitat d’alumnes, i la nostra experiència ens indica que és la millor forma d’iniciar l’activitat d’escacs en una escola o institut.

JAQUEMEMORY ofereix un servei complert, proporcionant tant el material necessari per a la realització de les partides simultànies com els professionals amb dilatada experiència en aquest tipus d’esdeveniments promocionals.

Ponències sobre els escacs

Una altra forma de promocionar els escacs a les escoles i instituts és la realització de xerrades dirigides a alumnes i pares explicant les virtuts educatives dels escacs.

En general aconsellem que aquesta modalitat de promoció vagi acompanyada per una partida simultània realitzada per un professional, donat que les xerrades solen animar als pares més que als fills, i amb el joc s’incentiven les ganes dels alumnes per practicar els escacs.

Trobades entre escoles

Els nens i joves que reben classes setmanalment necessiten jugar partides quotidianament, però al llarg de l’any poden acabar cansats de jugar sempre contra els seus companys. Per aquest motiu, JAQUEMEMORY ofereix la possibilitat de realitzar trobades amistoses d’escacs entre les escoles e instituts que comparteixen el nostre projecte.

Aquesta experiència és molt positiva des d’un punt de vista anímic i a més brinda la possibilitat de fer nous amics, amb els que posteriorment podran jugar a través del nostre portal de joc on line.

Entrenadors per a campionats

De vegades es dona la situació que algun alumne d’una escola es classifica per a disputar les finals escolars d’escacs, però l’escola no disposa d’un entrenador que el prepari i l’assessori durant la disputa del campionat. A vegades la desmotivació que produeix ser a un campionat en el que els demés participants disposen de l’atenció necessària pot porta l’alumne a perdre interès pels escacs, malgrat les seves qualitats intel·lectuals.

JAQUEMEMORY disposa d’entrenadors personals de diferents nivells per a preparar i assessorar en tot moment als alumnes que disputin campionats oficials.

Organització d’opens oficials

Per a aquelles escoles, instituts, clubs, o municipis que desitgin donar-se a conèixer a un nivell supramunicipal oferim la possibilitat d’organitzar Opens d’escacs a tots els nivells.

Per a aquesta fita disposem del material, els àrbitres i l’experiència necessària per a arrencar i consolidar un Open com a emblema d’un projecte de difusió dels escacs, tant a nivell escolar como amb l’objecte de dar a conèixer una ciutat.

Campus d’escacs

A l’igual que existeixen els campus de bàsquet o de futbol, JAQUEMEMORY organitza també campus d’escacs, en clubs, escoles i instituts, centres municipals, i espais poliesportius.

Per a poder realitzar-los estem en disposició de proporcionar el material necessari. Tanmateix, les classes d’escacs podem realitzar-les de forma independent o bé de forma coordinada amb d’altres activitats que s’estiguin realitzant en el mateix campus.

Lligues d’escacs

En la línea de que els nens i joves puguin disputar partides d’escacs amb alumnes d’altres centres educatius, oferim la possibilitat d’organitzar campionats individuals i per equips a la mateixa ciutat.

Gràcies a la nostra experiència estem en disposició d’oferir l’organització i la gestió d’aquest tipus d’esdeveniments a ajuntaments o a les fundacions que vulguin realitzar una promoció dels escacs a la seva ciutat.

Per a més informació o qualsevol dubte, contacta amb nosaltres