Aules Jaquememory

Les aules de JAQUEMEMORY estan organitzades en diferents nivells, segons l’edat dels nens i joves.

Les classes de PRIMÀRIA (Cicles inicial, intermedi i superior) estan dissenyades per aprendre el moviment de les fitxes i adquirir uns coneixements bàsics d’obertures, estratègia, tàctica i finals.

Les classes de SECUNDARIA (E.S.O.) estan pensades per joves de més d’11 anys, o més petits però amb molt bons coneixements d’escacs, i inclou tot un temari d’obertures, estratègia, tàctica i finals, a un nivell superior.

Les classes es poden seguir tant amb un visor de documents pdf que s’activa automàticament al clickar sobre la classe corresponent i també mitjançant un visor de partides d’escacs que permet reproduir les jugades i els comentaris.

Accés a les aules

Per poder formar part de Jaquememory, i poder consultar les nostres classes d’escacs i jugar online, és necessari que la teva escola estigui adscrita al nostre projecte.

Una vegada comprovades les teves dades amb la base de dades de la teva escola, t’enviarem un e-mail amb el teu nom d’usuari i password. La seva validesa serà d’un any: d’octubre de l’any en curs fins a octubre de l’any següent.

NOTA: Si la teva escola o institut no participa en el projecte Jaquememory, omple el formulari de registre i posa en observacions “Usuari Individual”. Ens posarem en contacte amb tu per explicar-te les condicions necessàries per a ser un usuari registrat.

Primària cicle inicial

Per als nens de 6-7 anys les classes estan enfocades a aprendre les característiques del tauler d’escacs, el valor de les peces i com es mouen aquestes i, com s’apunten les partides d’escacs.

Una vegada els alumnes dominin aquests conceptes aprendran el concepte d’ofegat i alguns mates elementals que es produeixen en poques jugades.

Primària cicle mitjà

Una vegada els nens ja han aprés el moviment de les peces i apunten les seves partides correctament ja estan en disposició de començar a conèixer alguns dels aspectes bàsics del joc.

Primària cicle superior

En el cicle superior els nens ja dominen bastants aspectes del joc, però malgrat això encara han de progressar una mica més en els seus coneixements escaquístics. Amb 10-11 anys, i després d’haver aprés ja bastants aspectes del joc, els nens ja estan preparats per a aprendre tècniques de tàctica bàsica (combinacions) i finals bàsics de partida.

ESO

Els alumnes d’E.S.O. són uns joves amb una elevada capacitat per a assimilar conceptes més complexes dels escacs. Per això, els coneixements que aprendran son ja d’un nivell superior i relativament complexes.

Per a més informació o qualsevol dubte, contacta amb nosaltres