Publicacions Jaquememory

Impartir classes d’escacs no és una fita senzilla, ja que es requereix una formació rica en coneixements escaquístics, tenir capacitat d’il·lusionar i, no menys important, disposar de la metodologia adequada.

En general els monitors d’escacs tenen suficients coneixements sobre els escacs i també saben motivar als seus alumnes. Malgrat això, en molts casos, solen impartir les classes a base de fotocòpies, tretes de diferents llibres, i en general es pot aplicar el dit de que “cada maestrillo utiliza su librillo”.

Amb l’objecte de donar homogeneïtat als continguts que els nostres monitors aniran transmetent als alumnes, JAQUEMEMORY ha desenvolupat una sèrie de llibres d’escacs, adaptats als diferents cicles formatius dels nens i joves.

D’aquesta forma, tots els nens del projecte JAQUEMEMORY rebran la mateixa qualitat de coneixements, independentment del monitor assignat a la seva escola o institut, i a més podran repassar a casa amb els seus pares els coneixements adquirits i els exercicis realitzats.

Llibres d’escacs “Aprende Ajedrez y Diviértete”

Amb l’objectiu de dotar a la nostra escola d’escacs d’un temari i una metodologia pròpia varem desenvolupar una complerta col·lecció de classes d’escacs pensades per a ser impartides en els diferents cicles de l’educació primària i secundària (cicle inicial, mitjà, superior, i l’ESO).

L’Editorial PAIDOTRIBO, amb seu a Espanya, Mèxic i Argentina, és una editorial de gran prestigi en publicacions d’esports i en especial d’escacs, i ja des de l’inici del projecte Jaquememory es va interessar per la nostra col·lecció de classes d’escacs, tant per la seva fàcil comprensió, com per la seva estructuració, i pel seu cuidat disseny.

Al 2010 Paidotribo va adquirir els drets de les classes d’escacs per a transformar-les en la col·lecció de llibres “Aprende Ajedrez y Diviértete”, el primer llibre de la qual (Nivell Inicial) ha vist la llum al 2012. La col·lecció està formada per 5 llibres: Nivell Iniciació, Nivell Mitjà I i II, Nivell Superior I i II, i Nivell Avançat.

Per a més informació o qualsevol dubte, contacta amb nosaltres