Campus Escacs 2019

Del 25 al 28 de juny, de 9:30 a 13:00 h.

Vine a conèixer els escacs de competició al Club Escacs Mollet.

El Club d’Escacs Mollet organitza un campus d’escacs per tots aquells nois i noies que durant aquest curs han rebut classes al propi club i a les escoles de Jaquememory. Places limitades segons ordre d’inscripció.

Es conformaran grups tancats amb un màxim de 8 alumnes, els quals es distribuiran en funció del seu nivell. Tots ells practicaran els escacs de competició, jugant partides a diferents ritmes, apuntant les partides i fent exercicis per a millorar la presa de decisions en situacions amb poc temps en el rellotge.

Els professors orientaran als alumnes de manera individualitzada per a que millorin la seva forma de pensar i de prendre decisions, gestionant el seu temps de la forma més adequada.

Per a tots els alumnes, i en funció del seu nivell, se’ls dotarà d’un repertori d’obertures amb blanques i amb negres, que practicaran al campus, per tal de que estiguin preparats per a jugar campionats.

Els professors estan titulats i són jugadors de l’equip de Divisió d’Honor del Club Escacs Mollet.

PREU: 70€.

Per inscriure el vostre fill/filla truqueu al 647625832

Francesc Fernández

Responsable de l’escola d’escacs del Club Escacs Mollet.

Director de l’escola d’escacs Jaquememory.